Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/goatsandtrails.com/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-wc-product-addons-cart.php on line 104
Perspektiv – fra mountainbike racer – Goats & Trails

Perspektiv – fra mountainbike racer

Jeg har altid undrede mig hvordan de mountainbike racer og freeriders så på tingene, hvordan det kunne føles at lave et hop hvor nogle af os andre ville så bremserne i rampen, eller køre så stærkt igennem en tæt skov hvor man ville ende med at kramme et træ eller to.

Lad os starte med noget som de fleste kender til som er XC. Dette er bare en preview fra Vallnord UCI WC 2015, mega sjovt på grund af den super kommentator som kan cykle og snakke så meget…lad mig præsentere jeg Claudio Calouri

Noget Downhill med samme kommentator og så Cedric Gracia som har hjulpet at bygge selv Vallnord bannen. Man skal lige husk at de her gutter er ikke i tyverne men de er ret seje!

Man kan jo også lige se den 2014 Downhill mountainbike champ Gee Atherton køre en omgang Redbull Hardline og mærke hastigheden!

Til sidst men ikke værst er en video med Andreu Lacondeguy som vand sidste års Redbull rampage. Her er video perspektiv af hans run, det er så vild hvad man kan med en mountaindbike!

 

Jeg håber at det inspirere jer til at komme lidt ud!