Det hele endelig startede en dag hvor jeg synes at der var plads til en plakat i stuen, men det var ikke hvilken som helst plakat, men en MTB PLAKAT.
Ja, sådan en og de fleste er klarover hvad der sker når man vil har sådan en op og hænge og man er ikke single. Så blev jeg nød til at være kreativ og bruge mine evner som designer til at lave noget som kunne stadig være tillad at have der hjem.
Lige efter tænkte jeg at der må også være nogen andre der kunne tænke sig at har sådan en plakat hængende i deres hjem, og så gik jeg i gang med at lave flere plakater og startede jeg Goats & Trails.

Jeg er Angel Delgado og er designer bagved plakaterne og driver Goats & Trails websiden. Jeg har arbejdet for bla, LEGO som Art Director og Concept designer, og har også været en nørd og siddet og lavet robotter på DTI. Men altid på en kontor. Det resulteret med at jeg fik en stærk depression, med angst og altmulig andet som jeg skulle deale med. Jeg hørte at motionerer var godt for det, og yoga som jeg allerede lavede hjalp på det men kun toppen af det, så tænkte jeg, hvad med at tager mountainbiken igen og finde mig en bjerg at kravle ned fra… Jeg tog min gammel cykel fra 2001 men, jeg fandt masse af spænding og fik mig til at flytte mig lidt, og så var jeg bid af det igen.

I øjeblikket bruger jeg min tid på Goats & Trails, finder ud af hvordan jeg kan bygge en Bikepark og bliver en bedre mountainbiker.

Ud over det, har jeg en datter fra december 2013, Maya, som med sine 3 år er startede med ar cykle og jeg glæder mig at kunne tager hende på sporet når hun bliver lidt større.

Så mine dage går med arbejde, familie og min passion.

Inden for cykling har jeg en stor interesse for All-mountain og Freeride genren, men det er lidt af en udfordring i at kunne gøre sådan noget, når der findes ikke nogen bjerge at køre på i Danmark, men det man kan godt alligevel. : )

Bike Park Drømmen

 

Jeg har i mange år haft en drøm om at åben en bikepark i en paradis ligne sted. Og siden jeg har roder i Costa Rica, så kunne jeg tænke mig at lave en Bike-park med mulighed til dem der vil gerne give den gas om vinteren og så også til dem som vil gerne har en ordentlig eventyr på deres cykel i de mellem-americanske jungle! Min helt plan er Park, Aventure rejse, og sted til at give sig en afslapper når man er færdig med at shred på sporende eller tilbage fra en tur i junglen.

 

 

 

MTB underviser til de små

Vi ved at børn er fremtiden, også for mountainbiking! Det kunne være fedt at kunne hjælpe den næste Cam Zink eller Rachel Atherton allerede fra der de er 3 år!

Jeg vil gerne kunne lære børn at komme op og give den gas fra en lav alder og derfor har jeg været i gang med at idealiserer et plan om hvordan jeg kan gøre det mulig.

Det skal være sjovt og nemt at lære at cykle og så på kort tid!

Det er lidt omkring mig selv og mine projekter.
Hvis du har lyst til en samarbejde eller endda køre sammen, så kan du kontakte mig igennem facebook eller ved at trykke her.