Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/goatsandtrails.com/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-wc-product-addons-cart.php on line 104
MTB Plakater – Goats & Trails

MTB Plakater

Hej alle sammen!
I lang tid har jeg selv gået og prøvet at finde nogle mountainbike plakater til at have hængende hjemme, men jeg har ikke kunne finde nogen som faldt i smag.
Da jeg selv er designer besluttede jeg mig for, at selv kaste mig ud i det.
For nydeligt blev jeg selvstændig med min og min kones plakatvirksomhed PRIK & STREG, hvor fokus primært er på børneværelset.
Så erfaringen fra printindustrien var der, jeg manglede blot noget til mig selv og til mit værksted.
Den første plakat jeg startede med at designe endte faktisk med at blive et plakat sæt!
Den typografiske del af sættet ‘A bad day on the mountain bike is better then a good day at the office’ talte til mig på så mange niveauer at hver gang jeg så på den følte jeg mig glad, da den mindede mig om alle de fede ture jeg har været på… også dem i regnvejr og mudder. De to måtte simpelthen høre sammen i et sæt, og bonus er, at den også tiltaler min plakatdesignende kone, selvom det for hende bare er ‘en fed typografisk plakat’.

Jeg besluttede mig for at poste et billede at mit nyskabte sæt til Facebook, og blev meget overrasket og glad over modtagelsen!
En del skrev til mig efterfølgende med et ønske om også at få den hjem at hænge, så for at skabe samme glæde hos andre mountainbikers har jeg nu implementeret en lille webshop på Goats & Trails og har besluttet at sælge den til en attraktiv intropris for 250,- for begge plakater i 30×40 cm!
Plakaterne er trykt på et professionelt trykkeri i 250g papir, som vi også bruger til PRIK & STREG, da de altid leverer top-kvalitets prints.

Så hermed vil jeg gerne præsentere jer for det første sæt af plakater fra mig til jer. 🙂
Den er enkel, sjov og motiverende. Man kan få den i farve eller sort/hvid samt i to størrelser; A4 og A3 og på sigt også større. Jeg håber at i synes om dem!