Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/goatsandtrails.com/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-wc-product-addons-cart.php on line 104
Mountainbike sikkerhed, hvornår er det nok? – Goats & Trails

Mountainbike sikkerhed, hvornår er det nok?

Nogle gange høre man at man skal gøre alt med måden, men jeg må ærlig sige at i virkeligheden når man er på toppen af en meget stejlede bakke, det eneste man kan tænke på er, skal jeg eller skal jeg ikke, og det ender altid med at man køre nedad og tænker sh*t, det er fedt! men, man har altid den lille stemme som siger… det her kan gå galt.

Nogle gange tænker man, har jeg sikkerhed udstyr nok til at kaste mig i det eller skal jeg vente indtil jeg har dit eller dat.

Jeg er helt overbevist at det er ikke bare at har gear nok som kan gøre en bedre men at kan de ting som er nødvendig til at køre den stil af mtb/cykling man vil gerne køre, og så har selvtillid at man kan, og det hjælper at føle sig i sikkerhed når man udfordre sig selv til at prøve nye ting.

Siden jeg ikke har cyklet siden 2003 så har jeg selv følt mig en smule opdateret og rusten, så fandt jeg ud af at nu dage findes der kurser som kan hjælpe en på vejen. 🙂

Det er bare en lille tanke.