KONTAKT

Du kan skrive til mig på e-mail til angel@goatsandtrails.com eller fange mig på telefon 27 13 60 49 mellem 10.00-15.00 på hverdage. Jeg bestræber mig på at besvare alle email henvendelser indenfor 24 timer.  

BETALING

Goats & Trails modtager betaling med almindelige betalingskort, såsom dankort og VISA/Dankort samt over PayPal. Betalinger foretaget med PayPal trækkes automatisk af kundens bank, og ikke af os. Derfor vil man oftest opleve at betalinger foretaget gennem denne service bliver foretaget med det samme. Betalinger med kreditkort udbydes i samarbejde med YourPay, og betalingen trækkes først når varerne er afsendt.  

LEVERINGSTID

 

LAGERVARER

Vi bestræber os på at sende færdigtrykte plakater og andre lagervarer samme dag bestillingen modtages, og senest dagen efter. Bestil derfor så tidligt på dagen som muligt. Leveringstiden herpå er 2-3 dage. For hurtigste levering anbefaler vi at få sine varer sendt til en DAO pakkeshop.  

FRAGT

Alle ordrer sendes som forsikrede pakker, enten gennem POST Danmark eller DAO. Vores fragtfrie leveringsløsning på ordrer over 298,- forudsætter benyttelse af DAO pakkeshop. Her skal kunden selv vælge nærmeste pakkeshop, og får en mail/SMS når ordren er klar til afhentning.  

RETUR- og FORTRYDELSESRET

På lagervarer og færdigtrykte plakater, der ikke er taget i brug har kunden 14 dages returret, og vil modtage tilbagebetaling umiddelbart efter at varen er os i hænde. Der ydes ikke returret på udsalgsvarer og personliggjorte plakater, da disse er designet og trykt specielt til den enkelte kunde. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og du bærer ligeledes risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vores returadresse er: Goats & Trails / AD tegnestuen Nørresø Allé 104 6040 Egtved Pakker må desuden sendes retur til DAO pakkeshop, men kun den beliggende på Koldingvej 29, 6040 Egtved (Vester Nebel). Brug fx https://coolrunner.dk/ til at sende billige pakker med DAO.  

REKLAMATION

Skulle en eller flere af dine varer mod forventning blive ødelagt under fragten, skal du tage kontakt til angel@goatsandtrails.com med det samme og vedhæfte billeder både af emballagen samt hvor varen er gået i stykker. Da vi selv pakker og checker alle varer nøje inden afsendelse er meget vigtigt at vi får et billede af emballagen også, så vi kan rette klage til fragtselskabet efterfølgende. Vi fremsender en ny vare hurtigst muligt hvis vi har modtaget billeder af skader inkl emballage. Udgifterne hertil dækkes af os.  

VED MANGLENDE ORDREBEKRÆFTELSER

Bemærk, for enkelte e-mail adresser, herunder særligt .hotmail/.live har en meget aggressiv frasorteringspolitik. Det betyder blandt andet at emails fra os nogle gange bliver sat i reklame/spam – også ordrebekræftelser – til stor irritation for kunden og os. Vi beder dig derfor checke disse mapper hvis du mangler din ordrebekræftelse på din hotmail/live e-mail.