Dainese Trail Skins Knee Guard anmeldelse

Dainese Trail Skins Knee Guard

Jeg skaffede mig selv nogle knæ beskytter ikke fordi jeg forventer at falde men som man siger “just in case”.

Jeg ville har noget som føltes behageligt og næsten som om man ikke havde noget, men stadig beskydende. Jeg kendte til masse af Fox og IXS knæ beskytter som jeg har haft før. men IXS var for varmt at har på, og så alt for tætte. Fox var enten voldsomme og varme eller for små og nogle gange ubehagelig.
dainese

Jeg gik jeg rundt og kiggede lidt i net butikkerne var der fandtes og så fald jeg over dem her Dainese Trail Skins, som virkede lidt større men tætte og så med god ventilation. Ud over det, så havde de også mange gode bruger reviews.

jeg bestilte nogle i L hos Wiggle.com, hvorfor i large? lang det fleste laver knæ beskytter stramme, så jeg tænkte man kan altid returner dem hvis man ikke føler at de passer.
Et kort stykke efter modtog jeg dem og så prøvede jeg dem. Det passede perfekt og ud over det, det føltes komfortabel og behagelige at have på. De har kraftig sidepanneler og fronten lavet af en mikset materiel som er godt beskyttende.

Jeg bruger dem til hver tur jeg tager, det så har jeg gjort det i det sidste i nu 12 måneder og de holder bare. De er nemme at rengøre og så mærker man dem ikke i lange tur og heller ikke når man køre lidt vildere i skoven.

Jeg vil klar anbefale dem til de personer som føler at de vil gerne har lidt ekstra beskyttelse.